Om oss

Vi är ett genuint företag med många års erfarenhet inom den amerikanska motorbranschen.

1998 startade vi i en mindre lokal på en bakgård här i Arlöv. Det blev då en del reser över till Californinen, kontakter skapades och några bilar samt lite delar landade i Arlöv.

Den huvudsakliga sysselsättningen var verkstadsbiten med service, renoveringar, motorjobb och en del plåt- och rostskador.

Under våren 2001 flyttade vi ett par hundra meter längre ner i samma gata till en betydligt större fastighet och där finns vi även i dag.

2004 blev vi ProStar-återförsäljare för Hansen Racing.

Att vi är ProStar-återförsäljare innebär att vi är en fullutrustad bilverkstad med reservdelsbutik och att vi svarar mot Hansen Racings högt ställda krav vad gäller kvalitet, service och tekniskt kunnande. Samma år som vi blev återförsäljare för Hansen Racing tog vi hem titeln ”Rookie of the year”, vilket vi är mäkta stolta över.

I firman arbetar Kent, grundare och ägare, som har 25 års erfarenhet inom den amerikanska bilbranschen. Mari arbetar även på firman som sekreterare och allehanda medhjälp, så många gånger är det henne ni möter i butik och telefon.

Många som är ägare till en USAbil vet inte var de ska lämna sin bil för service. Detta förstår vi för valen är inte så självklara idag.

Vi gör service och reperationer på Chevrolet, Dodge, Chrysler, Cadillac, Ford, Buick, Pontiac och Oldsmobile.

Med våra konkurenskraftiga priser och vår breda kunskap blir vi ett enkelt val för USAbil ägaren i Skåne.